page contents
The curtain store

Hanggordijnen laten maken

Hanggordijnen
op maat laten maken

Vouwgordijnen
op maat laten maken

Rolgordijnen
op maat laten maken

Glasgordijnen
op maat laten maken

Paneelgordijnen
op maat laten maken

HANGGORDIJNEN laten maken

Wat zijn hanggordijnen en wat zijn de specifieke eigenschappen?

Hanggordijnen worden ook wel gewone of overgordijnen genoemd. Je vindt ze met enkele- of een dubbele plooi. De allernieuwste trend zijn echter de ‘waves’ hanggordijnen.

Bij een eventueel eerste afspraak zullen we u de verschillen tussen deze drie gordijntypes beter kunnen uitleggen dan hier op onze site. Het effectief zien en voelen werkt toch nog altijd beter dan foto’s op een site vinden wij!

Hanggordijnen gaan altijd voor een warmere sfeer in je interieur zorgen. Gordijnen zijn één van de eyecatchers in ieder huis. We hebben altijd veel stalen bij van verschillende kleuren en mooie designs. Samen gaan we kijken wat het beste matcht bij uw interieur.

Nadat u hanggordijnen heeft laten maken, gaat u merken dat ze, uiteraard op een sfeervolle manier, de warmte binnen of de koude buiten houden. De akoestiek in uw kamer zal er op vooruit gaan en van vervelende buitengeluiden gaat u ook wat minder last hebben! Dit effect kan nog extra versterkt worden als we de gordijnen gaan isoleren met een speciaal daarvoor bestemde laag stof.

Voordelen vouwgordijnen

• Warmer interieur
• Eyecatcher
• Betere akoestiek
• Energiebesparend
• Geluidisolerend optioneel

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
previous arrownext arrow
Slider
HANGGORDIJNEN OP MAAT LATEN MAKEN

Geef even een seintje

Neem contact met ons op, en we maken samen een afspraak om te kijken hoe we ook van uw kamer een pareltje kunnen maken. Misschien kunt u alvast onze overige gordijntypes bekijken, het kan u al op ideeën brengen! Als u hang- of overgordijnen op maat wil laten maken, op onze ‘werkwijze‘ pagina hebben we beschreven hoe wij dat altijd aanpakken.

 

 

HOME «  GORDIJN TYPE «  HANGGORDIJNEN LATEN MAKEN

Bellen