page contents

The curtain store

Wie zijn we?

Na 19 jaar intensief in de interieursector gewerkt te hebben, werd het tijd voor de volgende stap: mijn eigen gordijn-atelier … The Curtain Store

De kennis die ik in al deze jaren opgebouwd heb, gebruik ik nu om mijn klanten te voorzien van allerhande, prachtige soorten gordijnen op maat.
Dit vanzelfsprekend met passend, persoonlijk en eerlijk advies!

Het spreekwoord “van je hobby een beroep maken” is op mij zeker van toepassing! Het inrichten van woningen is altijd al één van mijn grootste passies geweest. Graag bied ik u dan ook mijn diensten aan, zij het op één facet van het woning inrichten, namelijk … gordijnen maken!

Wilt u van dichtbij eens een kijkje komen nemen of heeft u andere vragen? Kom gerust eens langs. Onze deur staat altijd wagenwijd voor u open.

HOME «  WIE ZIJN WE