page contents
The curtain store

Lamellen of Jaloezieën laten maken

Lamellen of Jaloezieën, wat zijn de specifieke eigenschappen?

Gordijnlamellen, ook wel bekend als verticale jaloezieën, zijn een populaire vorm van raamdecoratie die bestaat uit verticale stroken stof die kunnen worden gedraaid om de hoeveelheid licht en privacy in een kamer te regelen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen, kleuren en maten en zijn geschikt voor grote raampartijen en schuifpuien.

Als je op zoek bent naar gordijnlamellen op maat, is het belangrijk om de juiste technische specificaties te kennen. Je moet de breedte en hoogte van het raam opnemen om de juiste maat te kunnen laten maken. Daarnaast moet je de juiste breedte van de lamellen kiezen, die meestal varieert tussen 52mm en 127mm.

Het proces van het laten maken van gordijnlamellen op maat omvat het snijden van de stof op maat, het monteren van de lamellen aan de rails en het bevestigen van de rails aan het plafond of de wand. Het is belangrijk om een professionele naaister of een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van gordijnen op maat te raadplegen om ervoor te zorgen dat je gordijnlamellen van hoge kwaliteit krijgt die perfect passen bij je interieur. The Curtain Store dus!

Bovendien is het belangrijk om te overwegen welk type lamellen je wilt gebruiken voor je gordijnen. Er zijn verschillende soorten materialen beschikbaar, zoals stof, aluminium, hout en PVC. Elk materiaal heeft zijn eigen voordelen en nadelen, dus het is belangrijk om te kiezen wat het beste past bij jouw behoeften.

Het is aan te raden om meerdere offertes aan te vragen en de verschillende opties te vergelijken voordat je een keuze maakt. Op deze manier kun je ervoor zorgen dat je gordijnlamellen van hoge kwaliteit krijgt voor een redelijke prijs. Professioneel gemaakte gordijnlamellen kunnen niet alleen een esthetisch aantrekkelijke aanvulling zijn op je interieur, maar ook helpen om privacy te bieden en het licht in je kamer te regelen.

 

Jaloezieën zijn een veelvoorkomende vorm van raamdecoratie die bestaat uit horizontale lamellen van verschillende materialen zoals aluminium, hout, PVC of stof. Deze lamellen kunnen worden gekanteld om de hoeveelheid licht en privacy in een kamer te regelen. Jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en materialen, en kunnen worden aangepast aan verschillende soorten ramen.

Als je jaloezieën op maat wilt laten maken, zijn er een paar technische aspecten waarmee rekening moet worden gehouden. Het is belangrijk om de breedte en hoogte van het raam correct te meten om de juiste maat te kunnen bestellen. Bovendien moet de breedte van de lamellen worden gekozen, die doorgaans varieert tussen 16mm en 50mm.

Het proces van het laten maken van jaloezieën op maat omvat het snijden van de lamellen op maat, het assembleren van de lamellen en het bevestigen van de jaloezieën aan het raamkozijn. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de jaloezieën op de juiste manier worden gemonteerd en dat het ophangsysteem stevig genoeg is om het gewicht van de jaloezieën te dragen.

Het is ook belangrijk om het type materiaal voor de jaloezieën te kiezen dat past bij jouw behoeften. Aluminium jaloezieën zijn bijvoorbeeld duurzaam en vochtbestendig, terwijl houten jaloezieën een warme uitstraling hebben. PVC-jaloezieën zijn gemakkelijk schoon te maken en zijn ideaal voor badkamers en keukens.

Het is aan te raden om een professioneel bedrijf in te schakelen om jaloezieën op maat te laten maken. Zo ben je verzekerd van een goede kwaliteit en een juiste plaatsing. Het vergelijken van verschillende offertes kan ook helpen bij het vinden van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Door op technische aspecten te letten en de juiste materialen en maten te kiezen, kun je ervoor zorgen dat jouw op maat gemaakte jaloezieën perfect passen bij jouw interieur en functionele behoeften. Wij, ‘The Curtain Store’, staan voor u klaar!

 

 

lamellen OP MAAT LATEN MAKEN

Geef even een seintje

Neem contact met ons op, en we maken samen een afspraak om te kijken hoe we ook van uw kamer een pareltje kunnen maken. Misschien kunt u alvast onze overige gordijntypes bekijken, het kan u al op ideeën brengen! Als u hang- of overgordijnen op maat wil laten maken, op onze ‘werkwijze‘ pagina hebben we beschreven hoe wij dat altijd aanpakken.

 

 

HOME «  GORDIJN TYPE «  LAMELLEN EN/OF JALOZIEËN LATEN MAKEN